top of page

Omdömen

Barbro Bolander & Bamse

Om någon ska tacka så är det vi!!! 

Du har både inspirerat och lärt oss massor genom ditt positiva och konstruktiva sätt att jobba med oss och våra hundar. Vi tycker du är fantastisk. Du har lärt oss att förstå och träna Bamse på ett lugnare, lekfullare och gladare sätt. Tusen, tusen tack. Nu ser vi fram emot nya träningar hos dig.
 

Linda Hageman & Kachuk 

Svar på utvärdering av kursen Sund Balans 
 

- Vad tycker du om kursens upplägg? 

Bra, övningar som hela tiden utmanade både hunden och oss förare. 
 

- Kursmaterialet: För mycket/för lite text? Lätt/Svårt att förstå övningarna i text? Utseende/layout? Hade du föredragit att få hela material från början eller som det är nu? 

Ditt material var bra tidigare men nu var det förstaklassigt! Supersnyggt, tydligt och lätt att förstå. Tycker det är bra att få nytt material efter varje tillfälle istället för allt på en gång. Det blir mer aktuellt för de man ska jobba på den veckan, hade jag fått allt hade jag nog inte orkat läsa allt och även för min del haft svårt att fokusera på rätt övning när jag visste vad som skulle komma längre fram. 
 

- För lätt/för svår kurs? För mycket/ för lite träning att hinna med på en vecka? 

Lagom lätt, jag tycker även förslaget på träningsschema var bra att få så detaljerat. Sedan är det svårt att få in alla dem tillfällena i veckan men man får ändå en tydlig bild av hur mycket man ska trappa upp för varje dag. Den här kursen var rolig och ”lätt” att få in träningstillfällen då man verkligen gjorde dem i vardagen och inomhus. 
 

- Hade du önskat fler/färre tillfällen? 

Inte färre tillfällen! Just den här kursen tycker jag det var bra med 4 tillfällen men de hade inte varit för mycket med 5 tillfällen heller. 
 

- Vad kan jag som instruktör göra bättre? 

Inget skulle jag säga, tycker du är grym på ditt jobb. Engagerad, kunnig och tydlig! 
 

- Saknar du något under kursen? 

Nej jag har ju fått en hund som äntligen kan gå och lägga sig på en plats och ligga kvar där, vilket aldrig gått tidigare. 
 

- Något annat du vill tillägga? 

Jag är verkligen jättenöjd över kursen, jag älskar ju kurser och har tidigare fått bra resultat på Kachuk. Men den här kursen har gynnat alla hemma också och man ser så tydligt hur viktigt det är med en hund som kan koppla av och inte hela tiden vara på tårna. 

Isabella Falk & Ronja

Vi har gått både valpkurs och unghundskurs och är så nöjda. Vi har fått lära oss så mycket som vi har nytta av hela tiden men bäst av allt är att vår vovve älskade att gå kursen och tyckte alla om alla övningarna. Rekommenderar starkt! 

Fredrik Svensson & Bror

Mycket bra valpkurs där matte och husse fick lära sig grunderna hur en ska motivera sin valp. Det bjöds på härlig energi och tydliga värderingar. Vid frågor fick vi kursdeltagare ofta en rolig förklaring hämtade ur Annas egna liv med Sune. Nu ska vi gå fortsättningskursen med vår mellanpudel Bror. 

Gabriella Dahlberg & Bim

Fyra kurstillfällen med Anna gav imponerande mycket kunskap till mig som nybörjare med hund. Annas tydliga, pedagogiska skills och engagemang gjorde att både min hund och jag själv (+ övriga i familjen) fick de nödvändiga baskunskaperna på plats. 

Evelina Vargamo & Lennon

Jag och Lennon (1 år) har fått träna med Anna 5ggr. Hon är en riktig glädjespridare och hon är väldigt peppande både för mig och Lennon. Vi har fått väldigt mycket råd och tips utöver övningarna på vad han behöver jobba extra med. Alltid skönt att ha en person man kan bolla med och ingen fråga är för dum. Nu ser vi fram emot nya spännande kurser med Anna. Hundcompagniet rekommenderas varmt. :)

Dorotea Wahlberg & Doris

Vi fick träffa härliga Anna 5 gånger, och dessa 5 gånger satte stor influens på våran hundvalp Doris. Doris som är en väldigt exentrisk valp gör henne lätt krävande men hennes tid med Anna satte spår, hon är och blev så lättränad och med Annas energi och engagemang i vår hund Doris har underlättat vår vardag! Anna är så hundkär och hennes sätt att hantera/träna Doris var helt underbart och så rätt start för våran valps liv, skulle inte kunna rekommendera denna tjej mera alltså! 

Madde Bergqvist & Ozzy

Min Ozzy föll direkt för Anna! Ozzy är knepig på många sätt och jag lämnar inte honom till många. Men det var inga som helst problem med Anna, hon läste av honom som en öppen bok och jobbade jättebra med honom och gav mej supertips på hur jag skulle jobba hemma. Rekommenderar starkt!

Gunilla Jälminger, Bamse & Siri

Har gått valpkurs för Anna och även haft ett par gångers privat träning med vuxna hunden. Jag är supernöjd! Hon har en otrolig entusiasm och engagemang i både hund och ägare och ser verkligen alla! Är mycket tydlig i sina instruktioner och jättebra att även få på mail det vi gått igenom. Kan varmt rekommendera Anna och Hundcompagniet och kommer definitivt gå fler kurser för henne!

Ylva Adolfsson & Ebbot

Är så otroligt lycklig för att Anna Gripenfors gett oss så mycket hjälp hur vi ska träna Ebbot. Anna är helt ovärderlig, älskar din energi, så duktig på det du gör och en sån varm go personlighet. Tusen och åter tusen tack för alla fina stunder och alla feedback du gett oss. Kram Ylva

Therese Rosenberg & Rut

Anna är en fantastisk person som verkligen gjort underverk för vår valp. Vi har gått valpkurser, privatträning och Nose Work, allt har varit jätte lärorikt. Anna har en positiv energi som smittar av sig och hon finns alltid där som stöd. Vi är så tacksamma för allt. Vår valp Rut fick även en ny favoritperson! 

Annelie Deboneras & Bosco

Med sin energiska personlighet och gedigna erfarenhet av hundar har Anna skapat en trygghet och glädje mellan oss och vår fyrbenta familjemedlem. Hon ser varje hund och varje tips vi fått har fungerat nästa direkt. Tack! 

Gunilla Ernflo & Ila

Tack för fem nyttiga hundkvällar med valp, jag var stressad när jag kom, men rätt lugn när jag gick. Jag har en liten energisk lapsk tik, ny ras för mig, nya situationer. Du gav mig tips och idéer och visade med glädje och generositet nya vägar. Vi kommer igen, lite ILA och jag. 

Leiah Myhrberg & Cindy 

Ett väldigt tydligt och välplanerat upplägg för varje tillfälle samt stort engagemang från Annas sida genom hela kursen. Det gav mig och min valp väldigt bra förutsättningar för att fortsätta själva. Rekommenderar starkt!

Jimmy Björkman & Obi

Har fått valpkursen med Anna under 5 tillfällen i Västerhaninge hundhall där vi var lagom många i gruppen. Anna fokuserade bra på varje enskild hund och förare. Hon relaterade mycket utav det hon sa till egna erfarenheter till sin egen hund. Och när vi förare pratade om olika saker kunde hon flika in med bra tips och råd. Jobbade väldigt mycket med positiv förstärkning. Mycket pepp. Vi hade superskojj under den här kursen. Vi lärde oss massor utav bra saker. Träffade väldigt trevliga förare och olika hundar som skapade en kul miljö. Varje pass började med att vi pratade igenom hur veckan har gått hemma med träningen som vi lärt oss och vi fick tips och råd på vad som kan göras bättre. Vi hade många olika och varierande övningar som sätter bra grundkunskap i hundarna för framtida situationer. Som att lyssna på inkallning, att stanna på kommando och mycket mer. Pratade även en del om rumsrenhet och gick igenom hur man kan förebygga ljudrädsla och vad man kan göra om hunden råkar bli ljudrädd. Min hund har under dom här passen ökat sitt intresse för att lära sig och det går fortare för han nu att lära sig. Jag som förare har fått ett mycket större självförtroende i att våga lära min hund olika saker. Hundcompagniet finns på sociala medier och det är riktigt enkelt att komma i kontakt om man har frågor. Rekommenderar starkt deras kurser.

Helena Lugnegård & Harry

Anna är en god tjej, med energi o positivitet i sig. Hon har hittat rätt forum för sig. Strålande resultat, visade vår Harry, efter några timmar med Anna. 

Pia Wern & Ozzy

Tack för en inspirerande kurs med positiv undervisning och många goda råd. En kursledare som ser till hundens bästa och lär oss mattar och hussar hur vi på bästa sätt tar hand om våra valpar. 

Sofie Holm & Harry

Jag och Harry har haft äran att gå valpkurs på Hundcompagniet med Anna som instruktör. Superrolig kurs där både jag och Harry lärde oss massor. Vill verkligen rekommendera Hundcompagniet och Anna. Tack för en otroligt givande och lärorik kurs. Kommer garanterat tillbaka längre fram!

AnnaMaria Lagerqvist & Abbe

Tack för en väl genomförd kurs, som vi avslutade igår kväll.

 

Det som jag och Abbe tar med oss är några riktigt bra övningar som ping-pongen, gå-vid-sida (u-svängen) och inte minst ryggsäcken som är användbar för att få en överglad vovve till att bli en avslappnad vovve.

  • Jag som har en lite "äldre" hund har hunnit med att träna den en del på egen hand, innan kursen startade. För mig var det otroligt skönt att få saker och ting bekräftade i den träning jag gjort. T ex det där med ögonkontakten, att Abbe alltid ska titta upp på mig för att göra något.

  • Det var bra att du lånade en av deltagarhundarna för att visa hur övningen skulle gå till, det är mycket lättare att ta till sig när det visualiseras.

  • Det var också bra att du gick runt bland deltagarna och gav tips medan vi tränade på övningarna. 

  • Du som kursledare har en skön inställning till alla deltagare, både hundar och människor. Det gör att man kan slappna av i att träningen med ens hund ska vara rolig och inte kravfylld. Gjorde man fel så rättade du oss på ett så schysst sätt. Du är en mycket god pedagog och som deltagare känner man tillit till din kunskap!  

 

Något som jag tycker kan förbättras:

Pratstunden i början är värdefull för var och en av deltagarna men det kan bli lite för lång stund för vovvarna att vänta. Speciellt igår då, i alla fall min hund, var lite speedad redan från start. Då fick jag jobba en del med att hålla honom någorlunda lugn och tyst, vilket gick sådär... =)

 

Vi hoppas att vi kan delta i fler av dina kommande kurser eller söka dig för egen träning med Abbe. Den närmsta träningen som ligger framför oss just nu är träningen med att få honom avslappnad i trappan hemma.

Linda Hageman & Kachuk

Jag och min hund Kachuk gick valpkurs hos Anna och är supernöjda! Hon har otrolig passion för sitt yrke och stort engagemang. Är väldigt tydlig i sina instruktioner och övningar, extra bra med att få övningarna på mail efter varje pass för att kunna arbeta vidare hemma (så man minns allt man tränat på passet) Har bara positivt att säga och kommer gå kurs hos Anna igen!

Caroline hallbeck & Vilda

Med glädje, passion och stort engagemang och proffessionalitet delar Anna med sig av all den kunskap hon besitter. Hon inspirerar och motiverar både hund och hundägare till att fortsätta jobba och inte ge upp även om det ibland känns motigt. Anna och Hundcompagniet rekommenderas varmt!

Lisa Samnerud & Bruno

Jag och Bruno har fått med oss massor av nyttiga övningar från valpkursen med Anna som vi ska fortsätta stöta och nöta tills de sitter. Förhoppningsvis får vi chansen att vara med på fler kurser och utvecklas tillsammans. Rekommenderar verkligen!

Monica Andersson & Fia

Glad och mycket engagerad kursledare!! Varit på många kurser genom m hundar genom åren men dessa 5 ggr m Anna gav mig en ny, fräsch & uppdaterad syn på att möta sin hund, med bra och roliga träningsmoment att använda så fort tillfälle gives, bara ladda fickorna m gotte! Återkommer gärna igen! Verkligen en"duktig tjej" Jag rekommenderar Hundcompagniet varmt o hjärtligt, vi tackar!

Isabella Falk & Ronja

Vi har gått Annas valpkurs med vår fyrbenta älskling Ronja. Vi har genom kursen lärt oss ovärderliga tips på hur vi ska kunna få en enklare vardag tillsammans i familjen. Exempel är hur vi ska kunna aktivera Ronja, få henne att bli mindre distraherad och mängder med annat som är extremt viktigt i början av hundlivet tillsammans. Vi åkte hela vägen från Lidingö till Västerhaninge och det var värt det alla gånger. Anna är pedagogisk, rolig och har en förmåga att få alla att lyssna och ta in det hon säger. Vi ser framemot kommande kurser!

Josefine Johnsson & Bobo

Stort tack för en lärorik valpkurs. Både jag, make och dotter tycker du var både tydlig och inspirerande när det gällde att lära oss att kommunicera med vår valp. Vi tycker att det var en bra balans mellan instruktioner och förklaringar samt träningsstunder. Det fungerade bra att tillfällena kom tätt då man kom ihåg att träna det som lärts ut föregående pass. Du hade bra exempel och det var väldigt bra med den positiva feedbacken vi fick kring hur vi kan tänka och göra i träningsmomenten. Vi tyckte också att det var bra att det inte var så många hundar samtidigt, för då fick vi mer tid för individuell feedback. Det var också bra att varje pass inleddes med en avstämning kring hur det gått sedan sist. Stort tack!

bottom of page