Vanliga frågor

Vanliga frågor

Hur kommer jag i kontakt med Hundcompagniet?


Under fliken kontakt finns all information för att komma i kontakt med oss! Där finner du även ett förmulär för direktmail till oss. Hör gärna av dig!
Hur bokar jag in mig på kurs?


Under fliken "boka" kommer du till alla bokningsbara kurser som ligger ute för tillfället! Varmt välkommen att boka in dig på kurs hos oss! Stöter du på några problem med att boka är du varmt välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa dig vidare!
Vad händer om vi inte kan delta på ett kurstillfälle?


Om din hund inte kan medverka på ett kurstillfälle av någon anledning är du som ägare varmt välkommen att ändå dela på kurstillfället och observera övningarna för att fortsätta träningen hemma vid. Om du själv inte kan delta på kurstillfället så får du övningarna skickade till dig i en pdf för genomgång vid nästa tillfälle!
Övrig info


Vi på Hundcompagniet förbehåller oss rätten att ändra kursdatum vid sjukdom, det är dock vår störta prioritet att hålla kursdatum och tider enligt planering!
Strikt hundägaransvar gäller på kurser/privatträningar och vi tränar aldrig hundar i helstryp! Vid frågor ang detta kontakta Anna.
Vi är inte säkra på om vår hund klarar av kursmiljön?


Har Du inte provat att delta på kurs förut och är orolig över din hunds reaktion på att vistas i ett rum med andra hundar? Inga problem! Vi finns till förfogande under hela kurstillfället och kommer gärna med en hjälpande hand, se kurstillfället som en perfekt plats för miljöträning! Skulle det mot förmodan inte fungera är det en dialog vi får föra då och självklart går du inte hem utan övningarna!

Ibland passar det inte din hund att vistas i kursmiljö, då är du varmt välkommen att delta utan hund på nästa kurstillfälle för att observera övningarna och ta med dem hem i en miljö med mindre störningar!

Känner du dig fortfarande orolig? Kontakta oss via telefon 070 289 29 63
Betalning


Swish 123 435 1045 BG 5387-0283 Vänligen ange referens: Kurs, månad och Namn på den som bokat kurs
(ex: Valp Jan Anna). Detta underlättar vår hantering av bokningar och betalning, tack på förhand! Bokningen är bindande. Betalningen ska finnas oss tillhanda senast 7 dagar innan kursstart.
Avbokningspolicy


KURSER
Anmälan och bokning är bindande!
Inga kursavgifter återbetalas utan veterinär/läkarintyg. Vid uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg betalas hela kursavgiften tillbaka. Du har möjlighet att sälja din kursplats om du hittar en köpare, kontakta då Hundcompagniet för att förmedla kontakt till köparen av din kursplats.
Avbokning kräver skriftlig bekräftelse från Hundcompagniet för att vara godkänd, utan skritligt godkännande är ni betalningsskyldiga för er bokade kursplats. Hundcompagniet förbehåller sig rätten att ändra datum vid sjukdom. Vår största prioritet är självklart att hålla kurserna efter utsatta datum! Som deltagare på kurs är du skyldig att läsa och följa trivselreglerna för aktuell kurslokal.
PRIVATTRÄNING
Anmälan och bokning är bindande! Inga avgifter återbetalas, vid förhinder såsom sjukdom, olycka eller ex. löp bokas en ny tid för privatträning. Återbud av individuell träning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars tillfaller full betalning. Hundcompagniet förbehåller sig rätten att omboka privatträning vid sjukdom, vår största prioritet är självklart att hålla bokade tider!
Jag har inte fått en bokningsbekräftelse?


Ibland fungerar inte tekniken, om du inte mottagit ett bekräftelsemail så hör av dig! Kontrollera din skräppost, ibland hamnar mail där med!