top of page

Vanliga frågor

 • Hur kommer jag i kontakt med Hundcompagniet?
  Anna Gripenfors Telefon: 0702892963, har jag inte möjlighet att svara direkt kan du lämna ett röstmeddelande eller skicka ett sms. Meddela vad kontakten gäller så återkopplar jag snarast möjligt. Mail: ag@hundcompagniet.se Glöm inte att kontrollera din skräppost efter svar. Om du inte fått svar inom ett par dagar kan det vara så att meddelandet försvunnit, kontakta mig då istället per tele/sms.
 • Hur bokar jag in mig på kurs?
  Under fliken "boka" kommer du till alla bokningsbara kurser som ligger ute för tillfället! Varmt välkommen att boka in dig på kurs hos oss! Stöter du på några problem med din bokning är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.
 • Jag har inte fått en bokningsbekräftelse?
  Om du inte mottagit ett bekräftelsemail/PM så hör av dig via telefon/sms! Kontrollera din skräppost, ibland hamnar mail med ny avsändareadress där.
 • Vad händer om vi inte kan delta på ett kurstillfälle?
  Om din hund inte kan medverka på ett kurstillfälle är du som ägare varmt välkommen att ändå delta på kurstillfället och observera övningarna för fortsätta träningen hemmavid. Om du själv inte kan delta på kurstillfället så får man som vanligt text- och videomaterial, du kan även låta någon annan delta med din hund.
 • Vi är inte säkra på om vår hund klarar av kursmiljön?
  Har Du inte provat att delta på kurs förut och är orolig över din hunds reaktion på att vistas i ett rum med andra hundar? Inga problem! Vi finns till förfogande under hela kurstillfället och kommer gärna med en hjälpande hand, se kurstillfället som en perfekt plats för miljöträning! Skulle det mot förmodan inte fungera är det en dialog vi får föra då och självklart går du inte hem utan övningarna! Ibland passar det inte din hund att vistas i kursmiljö, då är du varmt välkommen att delta utan hund på nästa kurstillfälle för att observera övningarna och ta med dem hem i en miljö med mindre störningar! Känner du dig fortfarande orolig? Kontakta oss via telefon 070 289 29 63
 • Vad händer vid dåligt väder gällande kurs utomhus?
  Vid ordentligt dåligt väder bokas tillfället om till att istället hållas inomhus i Haninge Hundhall (420 kvm träningsyta) om den är tillgänglig för bokning, om inte bokas tillfället om till nytt datum. Ombokning sker av den anledning att ekipaget får sämre förutsättning att arbeta med övningar då många hundar, framförallt valpar, inte uppskattar att arbeta under sådana väderförhållanden. Det blir även svårare att höra instruktören vid kraftigt regn/blåst/åska. Hundcompagniet förbehåller sig rätten att ändra kursdatum vid ordentligt dåligt väder/sjukdom, det är dock vår störta prioritet att hålla kursdatum och tider enligt planering! Om deltagaren inte kan närvara på nytt datum erhålls övningar genom text- och videoinstruktion. Deltagaren är välkommen att ställa frågor/få hjälp via telefon/videocoaching.
 • Övrig info
  Vi på Hundcompagniet förbehåller oss rätten att ändra kursdatum vid sjukdom, det är dock vår störta prioritet att hålla kursdatum och tider enligt planering! Strikt hundägaransvar gäller på kurser/privatträningar och vi tränar aldrig hundar i helstryp! Vid frågor ang detta kontakta Anna.
 • Betalning
  Swish 123 435 1045 BG 5387-0283 Vänligen ange referens: Kurs, månad och Namn på den som bokat kurs (ex: Valp Jan Anna). Detta underlättar vår hantering av bokningar och betalning, tack på förhand! Bokningen är bindande. Betalningen ska finnas oss tillhanda senast samma dag som kursstart.
 • Avbokningspolicy
  KURSER Anmälan och bokning är bindande! Inga kursavgifter återbetalas utan veterinär/läkarintyg. Vid uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg betalas hela kursavgiften tillbaka. Du har möjlighet att sälja din kursplats om du hittar en köpare, kontakta då Hundcompagniet för att förmedla kontakt till köparen av din kursplats. Avbokning kräver skriftlig bekräftelse från Hundcompagniet för att vara godkänd, utan skritligt godkännande är ni betalningsskyldiga för er bokade kursplats. Hundcompagniet förbehåller sig rätten att ändra datum vid sjukdom. Vår största prioritet är självklart att hålla kurserna efter utsatta datum! Som deltagare på kurs är du skyldig att läsa och följa trivselreglerna för aktuell kurslokal. PRIVATTRÄNING Anmälan och bokning är bindande! Inga avgifter återbetalas, vid förhinder såsom sjukdom, olycka eller ex. löp bokas en ny tid för privatträning. Återbud av individuell träning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars tillfaller full betalning. Hundcompagniet förbehåller sig rätten att omboka privatträning vid sjukdom, vår största prioritet är självklart att hålla bokade tider!
bottom of page